Простий у приготуванні салатик, смакової тон якому задає консервований зелений горошок. Він відмінно сусідить у страві з курячою грудкою і картоплею.

Інгредієнти
| Куряча грудка – 300 гр | |
| Картопля – 2 штуки | |
| Огірок маринований – 1 штука | |
| Горошок зелений – 5 ст. ложок консервований | |
| Майонез – 2 ст. ложки | |
| Сухарики – 20 гр | |
| Сіль – за смаком |
Щоб приготувати ситний і простий в реалізації салат з консервованим зеленим горошком, потрібно заздалегідь відварити наступні інгредієнти: куряче філе (грудки) і картопляні бульби. До речі, можливо ці інгредієнти залишилися у вас після приготування інших салатів, тоді ще краще. Ми просто подрібнити потрібні інгредієнти, з’єднаємо їх в мисці і заправити майонезом. З приводу заправки майонез можна використовувати будь, вибирайте той, який є у вас в холодильнику на момент приготування страви. Салат є базовим його можна доповнювати іншими інгредієнтами. Подробиці готування смачного салату з відвареної курячої грудки з консервованим зеленим горошком описані покроково з фото нижче.
Покроковий рецепт

Охолоджену курячу грудку відокремлюємо на обробній дошці від кістки і нарізаємо у формі дрібних кубиків. Можна просто розщепити куряче м’ясо руками на волокна.

Очищаємо від «мундира» відварну картоплю. Його для салату також наріжемо кубиками. Картопляну нарізку відправляємо до подрібненого курячого м’яса в миску.

Наступний інгредієнт – маринований огірочок. Можна взяти і солоний. Подрібнюємо також даний продукт у формі кубиків. Відправляємо огіркові кубики в миску до інших компонентів салату.

Зелений консервований горошок спочатку відкидаємо на сито, щоб злити зайвий сік, а потім вже додаємо його в салат.

Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, заправляємо улюбленим майонезом.

Перемішуємо інгредієнти салату.

При подачі на стіл прикрашаємо салат сухариками. Приємного перекусу!
