Салат Боккончини

Як приготувати Салат «Боккончини»

Перелік необхідних продуктів:

– болгарські перці – три червоних або жовтих

– 1 чайн. ложка рідкого меду

– невеликий пучок зелені кропу

– два свіжих середніх огірка

– помідори сливка – 8 штук

– 1 столів. ложка оливкової олії

– чорний перець (мелений) – одна щіпка

– 100 грам копченого сиру

– фіолетовий базилік – за смаком

– маслини без кісточок — 10 штук

– сіль – пару щіпок

– 1 столів. ложка зернової гірчиці

Як приготувати:

1. Всі овочі добре помийте.

2. Очищений болгарський перець і помідор наріжте на невеликі довільні шматочки.

3. На четвертинки наріжте свіжі огірки.

4. Маслини без кісточок наріжте тонкими кільцями і відправте їх у миску з нарізаними овочами.

5. На чотири частини розріжте кожен кульку сиру.

6. Зелень промийте в холодній воді і дрібно наріжте. Додайте її в миску з салатом.

7. Приготуйте заправку для салату. У невеликій мисці зернову гірчицю змішайте разом з рідким медом і оливковою олією. Додайте сіль за смаком і щіпку меленого перцю. Вимісіть до однорідності.

8. Отриманої заправкою полити зверху наш салат, дбайливо його перемішайте і на 10 хвилин відкладіть в сторону. Готове.

Дивіться також:  Запечена риба і салат з буряка і яблука