Рекомендуємо кожному спробувати смачний рецепт другої страви. Для тих, хто дотримується суворого дієтичного харчування, така страва обов’язково сподобається.
Інгредієнти
шпинат — 100 грам | |
гриби — 200 грам | |
бекон в смужках — 50 грам | |
цибуля ріпчаста — 1/2 головки | |
рослинне масло — 10 мл | |
спеції — за смаком | |
яблучний оцет — 5 мл |
Мінімальна кількість калорій і максимум смаку.
Для відтворення блюдо вам знадобиться:шпинат – 100 грам;гриби – 200 грам; бекон в смужках – 50 грам;оливкова олія – 10 мл;спеції – за смаком;яблучний оцет – 5 мл.
Покроковий рецепт
1. Шпинат промийте і викладіть на тарілку.
2. Гриби очистіть, промийте, наріжте. Обсмажте на розігрітому рослинному маслі близько 10 хвилин. Потім почистіть цибулю, наріжте півкільцями і смажте разом з грибочками до полупозрачности.
3. Бекон наріжте тонкими смужками. Підсмажте на іншій сковороді до хрусткого стану.
4. Викладіть в салатник шпинат і гриби з цибулею, перемішайте. Викладіть хрусткий бекон в салат.
5. Збризніть інгредієнти яблучним оцтом. Заправте спеціями і залиште на п’ять хвилин настоюватися.