.

Інгредієнти
| Червона риба – 150 г (сьомга) | |
| Огірки – 1 шт. (середній) | |
| Сир – 100 г | |
| Сік лимона – 2 ч. л. | |
| Оливкова олія – за бажанням | |
| Цибуля порей – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Салат з сьомги з огірками і сиром
Покроковий рецепт

Сьомгу порізати на середні шматочки.

Огірок очистити від шкірки. Порізати на кубики.

Цибуля порей дрібно порізати.

Все закинути в глибоку миску. Додати свіжовичавленого соку лимона. Посолити, поперчити. Можна додати оливкової олії, хоча риба і так жирна. Перемішати.

Порізати сир на кубики середнього розміру (як рибу). (При відсутності сиру Фета, сир можна замінити на плавлений сирок нейтрального смаку, типу «Дружба»).

Додати в миску з салатом (з усіх інгредієнтів сир додається останнім!). Акуратно перемішати. Подавати до столу на зелених листках салату. Приємного апетиту!
