Шашлик з ананаса-гриль, моцарели та прошутто

Смачний закусочний шашличок можна приготувати на будь-який святковий стіл і на вулиці в якості закуски

Інгредієнти

оливкової олії — для смаження
розмарин — кілька гілочок
перцю для посипання — за смаком
прошутто — 6-8 смужок
свіжий ананас — 1/4 очищений і порізаний
сир міні-моцарелла — пачка
бальзамічний оцет — за бажанням

Як приготувати Шашлик з ананаса-гриль, моцарели та прошутто

Ароматний шашлик можна приготувати в будь-який час року. Рекомендуємо взяти на озброєння і уявити закуску на святковому столі.

Покроковий рецепт

1. Ананас почистіть, наріжте кубиками невеликого розміру. Обсмажте ананас на сковороді гриль з обох боків до рум’яності. Достатньо 2-х хвилин.

2. Зніміть нижні листя зі стебел розмарину — це будуть наші шпажки. Зняті листочки розмарину дрібно-дрібно поріжте.

3. На шпажки одягніть шматочки смаженого ананаса.

4. Потім сир міні-моцарелла і прошутто.

5. Викладіть на блюдо закуску на шпажках і збризніть маслом і/або бальзамічним оцтом. Подавайте до столу.

Дивіться також:  Шашлик в духовці