Шашлик з печінки з солодким перцем

Шашлик з печінки має цікавий смак! Печінку попередньо маринується,потім запікається. Перець надає шашлику соковитість.Кебаб для печінки ідеально підходить для кулінарних «чудес» на задньому дворі!

Інгредієнти

печінка яловича — 500 г
часник — 2 зубчики
солодкі болгарські перці — 200 г
сіль — 3/4 чайної ложки
чорний перець — 1/4 чайної ложки
червоний перець — 1/4 чайної ложки
кмин — 1 1/2 чайної ложки
рослинна олія — 1/4 склянки
м’ята — 3/4 чайної ложки

Як приготувати Шашлик з печінки з солодким перцем

Шашлик можна приготувати на домашній кухні і для цього необов’язково мати аерогриль. Також блюдо готується не тільки з м’яса. Сьогодні ми пропонуємо зупинити увагу на суббпродуктах.

Покроковий рецепт

1. Почистіть і дрібно нарубаєте часник.

2. Печінку промити, зніміть плівку, порізати великими шматочками. Приправте спеціями, додати масло і змішайте з інгредієнтами. Залиште на ніч маринуватися.

3. Перець солодкий очистіть і наріжте великими шматочками, розміром, приблизно, як печінка.

4. На шпажки надіньте по черзі печінка, перець і знову перець. Відправте на решітку в духовку.

5. Випікайте протягом півгодини при температурі 180 градусів.

Дивіться також:  Шашлик зі свинячої вирізки в цибульному маринаді