Щі з індичкою

Традиційне блюдо, яке з легкістю можна включити в раціон правильного харчування з-за низькокалорійного м’яса індички.

Інгредієнти

Шия індички — 3 штуки
Капуста — 1 кг
Морква — 1 штука
Цибуля — 3 штуки
Картопля — 3 штуки
Спеції — за смаком

Як приготувати Борщ з індичкою

Борщ на м’ясному бульйоні знайомі всім з раннього дитинства. Суп з індичкою відрізняється малим вмістом жиру, незважаючи на свою поживність.

Покроковий рецепт




Насамперед ставимо варитися індичку. На це піде близько двох годин. Тоді м’ясо з легкістю відходить від кістки і поділ не займе багато часу. Поки варяться шиї, ми встигаємо зробити засмажку з цибулі і моркви, а також нарізати картоплю кубиками.

Після того, як індичка зварилася, необхідно процідити бульйон і зняти м’ясо з кістки.



У каструлю до індичці виливаємо проціджений бульйон і необхідну кількість води, у мене обсяг склав 3 літри. Додаємо картоплю, овочеву зажарку і лавровий лист. Ставимо на вогонь. У цей час нарізаємо капусту, кладемо її в ту ж каструлю.


Солимо, перчимо, чекаємо близько 20 хвилин після закипання. Знімаємо з вогню. Ароматні щі з індичкою готові. Можна приступати до трапези. Але ще смачнішими вони стануть, якщо дозволити їм настоятися хоча б кілька годин.

Дивіться також:  Російські щі з квашеної капусти