Ніжний смак тортика додасть будь-якого чаювання особливий настрій, настрій радості, тепла і затишку.

Інгредієнти
| Для бісквіта: | |
| Мигдальна борошно або горішки мигдалю – 200 гр | |
| Борошно пшеничне – 200 гр | |
| Какао – 4 ст. ложки | |
| Цукор – 150 гр | |
| Ванільний цукор – 1 пакетик | |
| Цукрова пудра – 100 гр | |
| Яйце С0 – 8 шт | |
| Для крему: | |
| Сир маскарпоне – 500 гр | |
| Яйце С0 – 2 шт | |
| Цукрова пудра – 150-200 гр | |
| Цукор – 150-200 гр | |
| Для джему – : | |
| Заморожена малина – 300 гр | |
| Цукор – 150 гр | |
| Желатин – 20 гр | |
| Вода – 70 мл або 0.5 склянки | |
| Для просочення: | |
| Малиновий джем – 1/4 склянки | |
| Вода – 200 мл |
Як приготувати Шоколадний торт “Малинове настрій”
Сторінка: 1 2
