Швидкі тефтелі з індички з підливою

Простий рецепт тюфтельок, тушкованих у томатному соусі сподобається всій родині.

Інгредієнти

Фарш з індички — 400 г
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Томатна паста — 70 г
Вода — 0,5 л
Соєвий соус — 1 ст. л.
Сіль, перець, сушена петрушка — За смаком
Цукор — 0,5 ч. л.
Соняшникова олія — 1 ст. л.

Як приготувати Швидкі тефтелі з індички з підливою

Цей рецепт тюфтельок хороший своєю універсальністю. До його складу входить тільки фарш і овочі, рису у складі немає. Тому його можна поєднувати абсолютно з будь-яким гарніром.

Покроковий рецепт


Почистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву натерти на крупній тертці.

Змішати все інгредієнти: фарш, цибулю і моркву. Додати сіль, перець, сушену петрушку за смаком. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.

Сформувати тефтелі.

Обсмажувати тефтелі з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки.

До обсмажених тефтелі додати томатну пасту, залити водою, довести до кипіння. Додати до соусу соєвий соус, чорний мелений перець, цукор і будь-які спеції, які ви любите. Гасити тефтелі 30-35 хвилин на середньому вогні. Страва готова!

Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смажені ліниві голубці у формі котлеток