Соковиті котлети з баранини

Інгредієнти

М’ясо баранини — (без жиру і кісток), нарізаного на частини
Ріпчаста цибуля — 2 головки
Яйця курячі — 2 шт.
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Рослинне масло — для смаження

Як приготувати Соковиті котлети з баранини

Завдяки луку, котлети виходять ніжними і соковитими.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 18-20 котлет.

Покроковий рецепт

1

М’ясо і цибулю покладіть в каструлю, залийте водою (щоб приховало), додайте солі, доведіть до кипіння. Потім вогонь зменшіть і варіть протягом приблизно 30 хвилин, або поки м’ясо не приготується. М’ясо і цибулю витягніть (бульйон можете використовувати на суп), пропустіть через м’ясорубку (традиційний спосіб) або подрібніть в кухонному комбайні. Додайте яйця. Приправте сіллю і перцем за смаком. Замісіть ретельно рукою, гарненько перемішайте. З фаршу зробіть круглі котлетки товщиною близько 1 см.

2

Розігрійте масло на середньому вогні в сковороді. Смажте котлети з одного боку 3-5 хвилин, потім переверніть і з іншого боку 5 хвилин на слабкому вогні. Ці котлетки дуже крихкі і можуть легко зламатися, так що перевертайте обережно, притримуючи. Подається з рисом і хлібом.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гостренькі бутерброди