Солодкі грінки

Самі смачні солодкі грінки, які прості у приготуванні.Я впевнена, це блюдо різноманітить ваш сніданок.

Інгредієнти

Пшеничних хліб — 10 шматочків
Яйця — 4 шт.
Молоко — 150 мл
Цукор — 3 ст. л.
Рослинна олія (для смаження) — за бажанням

Як приготувати Солодкі грінки

Солодкі грінки відомі в багатьох країнах. І в різних країнах їх подають по-різному. Наприклад, у Гонконзі їх прийнято подавати з арахісовим маслом або джемом, а в Іспанії прийнято з лимонним соком. Але, я впевнена вам і так буде дуже навіть смачно. Приступимо!

Покроковий рецепт

Розбиваємо в глибоку тарілку яйця.

Додаємо молоко і цукор. Розмішуємо.

Беремо шматок хліба, обмачиваем в нашій консистенції і викладаємо на розігріту сковороду.Випікаємо з двох сторін до золотистого кольору.

Готово! Все неймовірно просто! Обов’язково слід їсти гарячими. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Томатний суп з грінками примарами