Стейк лосося в соусі теріякі з брокколі

Для приготування страви необхідно підготувати наступний набір продуктів: лосось, соус теріякі, часник, спеції і брокколі або інший улюблений овоч.

Інгредієнти

лосось (стейк) — 500 грам
соус теріякі — 10 мл
часник — 1 зубчик
брокколі — 100 грам
спеції — за смаком
сіль — за смаком

Як приготувати Стейк лосося в соусі теріякі з брокколі

Любите рибу і дотримуєтеся правильного способу життя?! Тоді обов’язково візьміть на озброєння наш унікальний рецепт. Ніжна запечена рибка в солодкому соусі з хрусткою капустою, що можна піднести на обід або вечерю.

Покроковий рецепт

1. За кілька годин до запікання риби приправте її соусом теріякі і залиште для маринування.

2. Тим часом прогрійте духовку до 200 градусів.

3. Брокколі приправте сіллю і відправте в пароварку до готовності.

4. Мариновану рибу присипте тертим або дрібно порізаним часником, спеціями, збризніть маслом і загорніть у фольгу.

5. Випікайте лосось протягом 20 хвилин.

6. Готову рибу вийміть з фольги і викладіть на тарілку, а поруч покладіть брокколі, приготовану на пару
і будь-який гарнір.

Дивіться також:  Тушкована риба в томатному соусі