М’ясо виходить більш соковитим і смачним якщо при готуванні загорнути його у фольгу.

Інгредієнти
| стейк свинини – 3 шт можна взяти м’ясо на кістці, так і без неї | |
| сметана – 150 гр | |
| сіль, перець – на смак | |
| соєвий соус – 2 ст л | |
| гірчиця – 2 ст л |
Для цієї страви бажано використовувати свіже м’ясо свинини.
Покроковий рецепт

Добре моєму м’ясо під проточною водою. Можна не багато промокнути паперовим рушником, що б свинина була суха.

Готуємо всі потрібні інгредієнти і приступаємо до готування маринаду. Для цього потрібно змішати всі продукти в одній посудині.

Добре змішуємо м’ясо з приготований маринадом, і ставимо в холодильник на 1 годину. Але я залишила на цілу ніч, так м’ясо відмінно просочиться і буде дуже соковитим.

Включаємо духовку на 200 градусів. Беремо деко, на дно кладемо фольгу, зверху м’ясо. Краї фольги можна не багато підняти, що в процесі готування весь сік залишався на фользі, таким чином м’ясо не буде пересушуватися.

Свинину ставимо в духовку на 1 годину, 200 градусів. Скоринка утворюється якщо не накривати м’ясо фольгою, якщо ви хочете без неї, тоді повністю загорніть м’ясо у фольгу, і воно буде пектися у власному соку. Блюдо відмінно поєднується з картоплею, макаронами або кашами.
