Суп курячий з локшиною

Курячий суп — це перша страва, на основі курячого бульйону. Суп є дієтичним і найголовніше всі продукти доступні для приготування.

Інгредієнти

суповий набір — 1 шт
картопля — 5 шт середнього розміру
цибуля — 0,5 шт
морква — 0,5 шт
болгарський перець — 0,25 шт
локшина — 1 шт
сіль — за смаком
лавровий лист — 2 шт
вода — 3 л

Як приготувати курячий Суп з локшиною

Пропоную Вам рецепт простого, але дуже смачного курячого супу. Я часто готую його будинку, мої домочадці залишається задоволені.

Покроковий рецепт

Заливаємо в каструлю холодну воду і кладемо туди суповий набір. Ставимо каструлю на плиту. Як тільки з’являється пінка відразу знімаємо її. Даємо закипіти бульйону. Додаємо сіль.

Як тільки закипів наш бульйон відправляємо туди картоплю і лавровий лист. Картопля режим соломкою. Як бульйон закипить варимо його 25-30 хв.

Режим кубиками наш болгарський перець, цибулю, моркву і відправляємо в каструлю. Варимо ще 3 хв.

Додаємо локшину і даємо закипіти бульйону. Пробуємо на сіль, досолює. За бажанням можна додати січену зелень. Бульйон закипів, відключаємо плиту, і даємо супу настоятися 5-10 хв. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Довга бакинська – холодний суп