Свинина, запечена в духовці, в рукаві

.

Інгредієнти

Свинина — 800 г (лопатка)
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Гірчиця — за смаком
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Рукав для запікання — 1

Як приготувати Свинина, запечена в духовці, в рукаві

Покроковий рецепт

М’ясо натерти сіллю. Змастити рясно гірчицею. Присипати перцем. Увіткнути подекуди в м’ясо гвоздику.

Укласти м’ясо в рукав. Туди ж закинути невелику цибулину, можна зубчик часнику для аромату, зелень. Упакувати рукав.

Поставити запікатися в заздалегідь розігріту духовку до 200-210 С на 1 годину. (Взагалі пропорції приблизно такі: 1 кг цілого шматка м’яса потрібно запікати 1 год 15 хв.) наприкінці готування рукав порвати (надрізати), полити м’ясо власним соком і дати запектися зверху скоринці (10 хвилин). Подавати до столу гарячим.

Дивіться також:  Гулу Жоу – свинина в кисло-солодкому соусі