Свинина запечена з картоплею

Дуже швидкий і смачний у приготуванні рецепт. Ароматний запах запеченого м’яса обов’язково пробуде у вас апетит.

Інгредієнти

Свинина — 400 грам
Картопля — 1 кг.
Гірчиця — 2 ст. л.
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Спеції — за смаком

Як приготувати Свинина запечена з картоплею

Свинина з картоплею-шалено смачне, ароматне і ситне блюдо. Існує безліч рецептів її приготування. Можна і посмажити, і запекти в пакеті, запекти в духовці, і згасити. У кожних своїх метод. У нас в сім’ї прийнято завжди на святковий стіл подавати запечену свинину з картоплею. Впевнена, що багато хто користуються цією традицією.

Покроковий рецепт

Свинину добре промиваємо та нарізаємо на середні шматочки.

Додаємо гірчицю, сіль, перець і різні спеції за бажанням. Ретельно перемішуємо.

Картоплю добре промиваємо. Не чистимо. Ріжемо на середні шматочки.

Додаємо сіль, перець і різні спеції. Перемішуємо.

Викладаємо м’ясо і картоплю на деко, змащене рослинним маслом. Випікаємо 50-60 хвилин при 200 градусів.

Готово! Прикрасьте дрібно нарізаною зеленню і подавайте на стіл! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Глазурований молода картопля з кунжутом