Свинячі стейки під бальзамічним кремом

Стейки під бальзамічним кремом

Інгредієнти

Свинина — 800 гр.
Сіль — за смаком
Коріандр — по-смаку
Чорний перець — за смаком
Бальзамічний крем — 20 мл

Як приготувати Свинячі стейки під бальзамічним кремом

Кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок. А що для справжнього чоловіка може бути краще, ніж відмінний шматок м’яса. Тому на романтичну вечерю готуємо стейк. А подамо його під бальзамічним кремом. Він дуже добре підкреслює смак м’яса

Покроковий рецепт

1. Наріжте свинини ну шматки товщиною 2,5 -3 див. В принципі в супермаркетах продаються готові шматки для стейку, але як на мене вони тонкі. Для гарного стейка шматок повинен бути досить товстим.

2. Кожен шматок посоліть і приправте чорним перцем і коріандром. Дайте трохи просочитися спеціями.

3. Розігрійте сковороду для гриля. Обсмажте шматки свинини на сильному вогні до появи скоринки.

4. Перекладіть стейки в деко, змащене рослинним маслом і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Коли дістанете з духовки, не ріжте відразу. Дайте трохи м’яса відлежатися.

5. Подавайте стейк з яким-небудь легким овочевим салатом. Так м’ясо краще перетравлюється.

Дивіться також:  Свинина в скороварці