Вершковий листковий десерт без випічки

Як приготувати Вершковий листковий десерт без випічки

Представляємо вашій увазі оригінальний листковий десерт. Безліч солодких, ароматних і дуже смачних інгредієнтів присутні в його складі. Обов’язково візьміть рецепт собі в кулінарну скарбничку.
50 г горіхів пекан;
100 грам крекерів;
20 грам цукру;
60 грам несолоного масла;
80 грам вершкового сиру;
50 грам цукру;
50 грам чорниці;
збиті вершки.
1. Для основного шару десерту вам знадобиться подрібнити за допомогою блендера горіхи пекан і крекери.
2. Додайте розтоплене масло і перемішайте до отримання однорідної маси. Викладіть заготовку на дно форми.
3. Для приготування вершково-чорничної начинки: за допомогою міксера збийте вершковий сир і цукор. Складіть в начинку чорницю і перемішайте. Викладіть крем на підставу десерту.
4. Збийте густі вершки і цукор до утворення піків. Нанесіть зверху чорничний шар і прикрасити подрібненими горіхами пекан. Охолодіть протягом години і подавайте до столу.

Дивіться також:  Листковий шоколадний торт (на сковороді)