Абрикосовий сорбет

Абрикосовий сорбет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Абрикосовий сорбет… фрукти і білок – максимум користі!

Інгредієнти

Абрикоси – 500 гр.
Цукор або замінник цукру – 100 гр. (за смаком та бажанням)
Яєчні білки – 2 шт.

Як приготувати Абрикосовий сорбет

Чудовий на смак і на колір літній десерт з найбільш ароматних ягід літа – абрикосів. Від такого фруктового сорбету просто неможливо відмовитися, навіть якщо ви стежите за фігурою. Але такий легкий десерт і не може її зіпсувати, адже в ньому немає жирних вершків і мінімум цукру. А в принципі, можна взагалі від нього відмовитися, адже абрикоси, якщо дуже стиглі, то солодкі як мед!

Покроковий рецепт


1. Абрикоси помити, обсушити і видалити кісточки. Скласти в чашу блендера і перемолоти в пюре. Я не перемелюю занадто однорідно – люблю, коли відчуваються маленькі шматочки ягід.


2. Яєчні білі збити з цукром до стану безе.

3. Додати до абрикосам і акуратно перемішати, щоб не втратити легкість.

4. Перекласти в посуд і заморозити в морозильній камері.

5. Дуже красиво, коли такий десерт подати в красивому келиху (у мене абрикосовий сорбет в келиху для мартіні). Приємного, насолоджуйтесь… )