Апельсиновий чізкейк з горіхами для вегетаріанців (без випічки)

Апельсиновий чізкейк з горіхами для вегетаріанців (без випічки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Здоровий і насичена поживними речовинами, апельсиновий чізкейк. Такий пиріг можна їсти навіть в пісні дні.

Покроковий рецепт

1. Для приготування основи: змішайте волоські горіхи, потім додайте нарізані фініки, какао-порошок, мед і вершкове розм’якшене масло або масло рослинне, Все перемішайте. Покладіть тісто в маленьке блюдо, закрийте кришкою і приберіть охолоджуватися на 1 годину в холодильник або морозилку на 30 хвилин.

2. Для приготування начинки : змішайте сир тофу, простий вершковий сир (для веганів), мед, розмочений заздалегідь желатин і апельсиновий сік і екстракт ванілі. Натріть цедру апельсина і додайте в начинку, перемішайте.

3. Залийте охолоджену основу приготовленої апельсинової сирною начинкою і знову приберіть в холодильник. Нам потрібно, щоб пиріг повністю “схопився”.

4. Перед подачею на стіл прикрасьте чізкейк гуртками апельсина і присипте какао.