Готуємо інгредієнти. Масло краще брати трохи підтануло.
Висипаємо В миску половину борошна, додаємо масло і перетираємо їх у крихту. Кладемо також щіпку солі.
Додаємо до масляної крихті 4 ложки меду. Перемішуємо.
У тісто додаємо яйця і розпушувач. Перемішати.
Додаємо цукор, перемішуємо і поступово додаємо борошно
Вимішуємо тісто. Краще це робити в мисці, тому що спочатку воно буде липнути до рук і поверхні. У результаті тісто має бути еластичним. Викладаємо його в целофановий пакетик і залишаємо “відпочивати” на 30 хвилин.
Через 30 хвилин можна починати випікати печиво. Перед цим треба розігріти духовку до 190°. Форму і розмір печива можна вибрати на свій розсуд. Ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин.
Через 15 хвилин, коли вдома вже буде витати солодкий приємний аромат, можна витягати печиво з духовки, викласти на тарілку і насолоджуватися.
В рецепті представлений простий варіант, але ви можете пофантазувати і додати в тісто горіхи, яблуко або щось інше, що буде завгодно вашій душі(ну, або що буде вдома).
Приємного чаювання!