Банани в молочному шоколаді

Банани в молочному шоколаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Банани в топленому шоколаді з кокосовою стружкою.

Інгредієнти

Банан – 2 шт
Шоколад – 50-100 гр
Кокосова стружка – 10 гр

Як приготувати Банани в молочному шоколаді

Банани в молочному шоколаді з кокосовою стружкою – неймовірно смачне і ніжне ласощі, яка порадує будь-якого ласуна.

Покроковий рецепт

Беремо два банана, будь шоколад ( я вибрала молочний з горішками) і кокосову стружку. Так само, нам знадобляться великі шпажки.

Чистимо банани, ріжемо на половинки. Якщо банани великі, можна порізати на три частини.


Шоколад ламаємо в мисочку, розтоплюємо його на водяній бані, або розтоплюємо в мікрохвильовці, до пастоподібного стану.

Нанизуємо скибочки банана на шпажку і обмазуємо шоколадом. Це потрібно робити швидко, так як топлений шоколад дуже швидко застигає.

Поки шоколад не застиг, відразу ж обволікає банани в кокосову стружку і відправляємо в холодильник на 15 хвилин.
Витягуємо і насолоджуємося – ласощі готово! Приємного апетиту!