1) Ставимо каструлю на середній вогонь і розтоплюємо столову ложку масла.
2) Виливаємо в каструлю банку згущеного молока і висипаємо какао-порошок.
3) Все заважаємо, варимо, поки не загусне – хвилин 10. (До стану ложкою ви зможете намалювати шоколадні лінії )
4) Залишаємо, хай охолоне.
5)Беремо і формуємо кульки руками. Якщо вони дуже липкі, можна на кілька хвилин тісто прибрати в холодильник.
6). Обвалюємо шоколадні кульки в шоколадній стружці. Можна до речі взяти і щось інше, що вам до смаку, наприклад кокосову стружку або кольорову посипку, теж буде дуже смачно і красиво.
7) Ставимо цукерки на деякий час в холодильник. І ось, ваші цукерки готові, насолоджуйтеся!