Буряковий салат з картоплею і яблуками

Буряковий салат з картоплею і яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Черговий простий і смачний салат з буряка, картоплі з яблуком.

Інгредієнти

Буряк – 200 гр
Картопля – 150 гр
Огірки солоні – 100 гр
Яблуко – 1 шт.
Червоний цибуля – 1 гловка
Майонез – ½ склянки
Йогурт – ½ склянки
Гірчиця – 1 столова ложка
Хрін – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Яйця варені – 3 шт.
Петрушка свіжа – 2 столові ложки нарізаних листків

Як приготувати Буряковий салат з картоплею і яблуками

Пісний буряковий салат з картоплею і яблуками, з вигляду може бути непоказний, дуже смачний.

Покроковий рецепт

1. Буряк і картоплю відварюють до готовності. Потім овочі охолоджують, очищають і потім нарізають кубиками.

2. Яблука очищають від шкірки, видаляють серцевину з насінням, нарізати кубиками.

3. Солоні або мариновані огірки нарізають кубиками (бажано того ж розміру, що і овочі).

4. Червоний цибулю чистять, дрібненько подрібнюють. Всі овочі і яблуко перекладають у глибоку чашу, відкладають у бік.

5. В окремій чашці змішують майонез, йогурт, гірчицю, хрін, трохи солять і перчать, перемішують.

6. Приготованою сумішшю заправляють картопляний салат з буряком і яблучком. Гарненько перемішують салат.

7. Подають салат прикрасивши яйцями і рубаною зеленню. Приємного апетиту!