Бутерброд з авокадо і яєць

Бутерброд з авокадо і яєць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситний бутерброд, для тих, хто любить правильно харчуватися. Рекомендуємо готувати стиглого авокадо.

Інгредієнти

чорний хліб – 2 кусока
авокадо – 1/2 шт.
сік лимона або лайма – пару ст. ложок
оливкова олія – 1 ст. ложка
яйця курячі – 2 шт
прянощі, сіль – за смаком

Як приготувати Бутерброд з авокадо і яєць

Вам знадобиться:Чорний хліб – пару шматочків; плід авокадо; сік лимона або лайма, оливкова олія; яйця відварні і прянощі.

Покроковий рецепт

1. Приготуйте пасту з авокадо. Для цього, авокадо очистіть і подрібніть в блендері або розітріть виделкою. Додайте сік лимона або лайма (трохи, щоб авокадо не потемнів) і оливкове масло. Добре подрібніть.

2. Спробуйте пасту з авокадо і за смаком додайте сіль.

3. Намажте чорний хліб отриманою пастою.

4. Відваріть круто яйця, остудіть, почистіть, наріжте кільцями. Викладіть яйця на бутерброд.

5. Останній штрих – присипте бутерброд прянощами і крупною сіллю.