.
Інгредієнти
Білий хліб – за смаком | |
Кріп – за смаком | |
Вершкове масло – на смак | |
Сир – за смаком | |
Оселедець – за смаком | |
Виноград – за смаком | |
Дерев’яні Шпажки – за смаком |
Бутерброди…. ну як без них обійтися. Завжди можна подати на сніданок собі коханому і коли прийшли гості. Ці бутерброди чудово «підійдуть» і до столу, особливо якщо це дитячий день народження. Інгредієнти ви можете змінювати в залежності від вмісту вашого холодильника і ваших смаків. Підключайте фантазію і вперед!
Покроковий рецепт
Нарізати дрібненько кріп. (Краще, якщо він буде сухим, оскільки він не буде злипатися).
На шматочок хліба (у мене ріжок) намазати масло.
Зверху покласти шматочок слабосоленої оселедця. Виноград розрізати навпіл, звільнити від кісточок і поставити на наш майбутній бутерброд зрізом вниз.
На шпажку одягнути скибочка сиру (як вітрильник). Встромити шпажку в бутерброд, протикаючи центр винограду і оселедця.
Прикрасити страву гілочками зелені…
І приємного апетиту!