Прекрасний варіант улюблених оладок без цукру. Ви оціните натуральну солодкість, а діти будуть їсти і просити добавки!
Інгредієнти
Яблука солодкі – 140 грам Вага в очищеному вигляді | |
Яйце – 1 шт | |
Борошно – 80 грам | |
Кориця – за смаком |
Пухнасті, ніжні, дивовижні оладки з яблук – всього з трьох інгредієнтів, які завжди є у Вас вдома.
Покроковий рецепт
Солодкі яблучка очищаємо від усього непотрібного – шкурки і серединки.
Трьом яблучка на тертці, потім подрібнюємо блендером в пюре. Можна відразу в блендер, якщо впевнені, що Вашому блендеру це під силу, але краще не ризикувати).
Змішуємо яйце, яблучне пюре і борошно. Любителі кориці можуть додати дрібку для більш яскравого аромату.
Далі діємо як з звичайними оладки, тобто смажимо (можна без олії, якщо покриття сковороди це вміє). Тільки не викладайте занадто великі оладки, можуть не пропектися. Закриваємо кришкою, потім перевернемо і знову під кришку до готовності. Аромат буде стояти чарівний!
Незважаючи на те, що ми не додали ні краплі цукру, оладки виходять дуже солодкі. Приємного апетиту!