З м’якого авокадо і пророслих зерен кіноа можна приготувати дуже корисний і низькокалорійний салат, багатий мікроелементами і всілякими вітамінами. До речі, проростити зерна кіноа можна і самостійно, потрібно лише стежити за тим, щоб паростки не галузі занадто сильно.
Інгредієнти:
– помідори черрі (дев’ять штук);
– пророслі зерна кіноа (42 м);
– вустерширський соус (18 мл);
– авокадо (одна штука);
– будь-яка свіжа зелень, наприклад, кріп (24 м);
– арахісове масло ароматне (27 мл).
Процес приготування:
Заздалегідь проростити зерна кіноа, а якщо на це немає часу, то їх можна просто зварити. Відправити зерна кіноа в скляний салатник, далі промити і розрізати на половинки помідори черрі, відправити їх в цю ж ємність. Нарізати невеликими кубиками м’якоть авокадо, заздалегідь очищену від шкірки і кісточки, викласти нарізану плід в салатник, додати необхідну кількість подрібненої зелені. Влити в цю ж посуд вустерширський соус і необхідну кількість арахісового масла, перемішати вітамінний салат і подавати його негайно до столу.