Домашні цукерки з насіння соняшнику в кунжуті
Інгредієнти
Насіння соняшнику – 100 гр. | |
Банани – 2 шт. (невеликі) | |
Вівсяне борошно – 150-180 гр. | |
Кунжут – для обвалювання |
Що може смачніше домашніх цукерок, приготованих з любов’ю і тільки з корисних компонентів. Такі цукерки не тільки корисні, але і дуже красиво виглядають. Не знаєте, що подарувати, коли йдете в гості – зробіть такі цукерки, господарі будуть в захваті. До того такі цукерки можна сміливо давати дітям, якщо у них немає алергії на вхідні в них інгредієнти
Покроковий рецепт
1. Скласти в чашу комбайна насіння соняшнику і поламані на шматки банани. Перемолоти
2. Почніть підсипати вівсяну борошно (її легко зробити вдома – просто перемолоти в кавомолці вівсяні пластівці). Борошна може знадобитися різна кількість в залежності від розміру бананів. Тісто має добре ліпиться, але не забийте його борошном. Можна дати трохи липкій тесту настоятися, борошно вбере зайву вологу від бананів і тісто стане податливим для ліплення
3. Скачайте кульки і обваляйте їх в кунжуті.
4. Їсти можна відразу. Приємного апетиту!