Домашні цукерки з насіння соняшника і бананів

Домашні цукерки з насіння соняшника і бананів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашні цукерки з насіння соняшнику в кунжуті

Інгредієнти

Насіння соняшнику – 100 гр.
Банани – 2 шт. (невеликі)
Вівсяне борошно – 150-180 гр.
Кунжут – для обвалювання

Як приготувати Домашні цукерки з насіння соняшника і бананів

Що може смачніше домашніх цукерок, приготованих з любов’ю і тільки з корисних компонентів. Такі цукерки не тільки корисні, але і дуже красиво виглядають. Не знаєте, що подарувати, коли йдете в гості – зробіть такі цукерки, господарі будуть в захваті. До того такі цукерки можна сміливо давати дітям, якщо у них немає алергії на вхідні в них інгредієнти

Покроковий рецепт

1. Скласти в чашу комбайна насіння соняшнику і поламані на шматки банани. Перемолоти

2. Почніть підсипати вівсяну борошно (її легко зробити вдома – просто перемолоти в кавомолці вівсяні пластівці). Борошна може знадобитися різна кількість в залежності від розміру бананів. Тісто має добре ліпиться, але не забийте його борошном. Можна дати трохи липкій тесту настоятися, борошно вбере зайву вологу від бананів і тісто стане податливим для ліплення

3. Скачайте кульки і обваляйте їх в кунжуті.

4. Їсти можна відразу. Приємного апетиту!