Піца з грибами, куркою, овочами і сиром — відмінне блюдо як для великої компанії, так і для сімейної вечері!
Інгредієнти
Дріжджі – 1 чайна ложка з гіркою | |
Вода сильногазована – 1,5 склянки | |
Олія – 0,5 склянки | |
Сіль – 0,5 чайної ложки | |
Цукор – 1 столова ложка | |
Борошно – 4,5 – 5 склянок | |
Начинка: курка, гриби, цибуля, болгарський перець, томати, сир можна будь-яку |
Напевно, ви хоч раз замислювалися, як приготувати тонку піцу, таку як падають у піцерії. Якщо ви позитивно відповіли на це питання, тоді цей рецепт для вас!
Покроковий рецепт
Для замісу тіста використовуємо досить велику миску, в ній нам буде зручно перемішувати всі необхідні інгредієнти для тіста. В нашу ємність виливаємо воду з газом. Насипаємо дріжджі.
Додамо сіль і цукор. І ретельно перемішуємо, щоб не залишилося грудок.
Потім додамо половину склянки рослинного масла. Використовувати можна як рафінованої, так і нерафінованої. Вливаємо поступово, і відразу ж перемішуємо.
Тепер залишилося відміряти і насипати в нашу суміш борошно. Додаємо поступово, по склянці, і розмішуємо. Якщо ви помістили в ємність вже чотири з половиною склянки, і тісто все ще відносно рідке, додати пів склянки борошна. Тепер замішуємо тісто руками.
Тісто готове. Поміщаємо його в холодильник на 12 годин. Виймаємо. Розкачуємо і викладаємо на змащене олією деко. Начинку вибираємо за смаком. У мене сьогодні це курка, гриби, цибулю, болгарський перець і сир. Відправляємо деко в духовку і чекаємо.
Тепер кличемо всіх до столу. Всім приємного апетиту!