Джем Медова диня

Джем Медова диня – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ще один цікавий рецепт з дині. Це густе варення без шматочків дині, тобто джем. Такий джем чудово подавати з чаєм або використовувати для випічки.

Покроковий рецепт

Для цього диню необхідно пропустити через м’ясорубку. Перекласти в каструлю.

Варити диню на середньому вогні з цукром, періодично помішуючи.

Через 30 хвилин додайте корицю і перемішайте, варіть ще хвилин 15. По закінченні часу вимкнути вогонь. Динний джем готовий.

Перекладіть готову динну масу в банки, поки джем ще гарячий і закатайте кришки. Для двох середніх динь достатньо 4 банок.

Виходить чудовий варення з дині з ароматом кориці. Приємного зимовища!