Фаршировані перці на здоровя

Фаршировані перці на здоровя – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рис відчинити до готовності в солоній воді. Перець вимити, зрізати верхню частину і натерти крупною сіллю. Кришечки залишити. У блендері або за допомогою ножа подрібнити зелень і цибулю.

У ємності змішати фарш, рис, отриману суміш із зелені з цибулею і додати яйце.

Отриманою сумішшю начинити кубушки з перців і помістити їх в глибокий сотейник або каструлю з широким дном. Додати в ємність невелику кількість води, а кожен перець полити молоком.

готувати 60-90 хвилин

Закрити кубушки кришечками від перців, накрити сотейник і довести до закипання, потім зменшивши температуру до мінімуму тушкувати до готовності 60-90 хвилин.

Ось таке блюдо виходить. Сподіваюся вам сподобається.