Рис відчинити до готовності в солоній воді. Перець вимити, зрізати верхню частину і натерти крупною сіллю. Кришечки залишити. У блендері або за допомогою ножа подрібнити зелень і цибулю.
У ємності змішати фарш, рис, отриману суміш із зелені з цибулею і додати яйце.
Отриманою сумішшю начинити кубушки з перців і помістити їх в глибокий сотейник або каструлю з широким дном. Додати в ємність невелику кількість води, а кожен перець полити молоком.
готувати 60-90 хвилин
Закрити кубушки кришечками від перців, накрити сотейник і довести до закипання, потім зменшивши температуру до мінімуму тушкувати до готовності 60-90 хвилин.
Ось таке блюдо виходить. Сподіваюся вам сподобається.