Гарячі бутерброди з баликом і грибами

Гарячі бутерброди з баликом і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ще один чудовий варіант гарячих бутербродів – дуже ситний, з безліччю різнопланових компонентів. Кожен з них надає свій неповторний смак і різнопланову і яскраву текстуру

Покроковий рецепт

1. Скибочки хліба для тостів запекти в тостері, щоб утворилася рум’яна кірочка.


2. Сирний сир змішати з дрібно нарізаним кропом. Намазати хліб.

3. Печериці помити, обсушити і нарізати тонкими пластинами. Покласти на сирну масу.

4. Помідори помити, обсушити від води і нарізати тонкими кільцями. Покласти на гриби.

5. Балик нарізати тонкими пластинами. Покласти помідори. Сир нарізати кільцями (у мене Скаморца – він круглий, тому такий тип нарізки). Можна взяти інший, тоді також можна нарізати кільцями або пластинами, або натерти на тертці. Покласти зверху на балик.

6. Запекти в мікрохвильовій печі 2-3 хвилини.