Гречка, тушкована з яловичиною

Гречка, тушкована з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Ставимо каструлю з водою на плиту. Готуємо м’ясо, розморожуємо за необхідності, нарізаємо шматками потрібного розміру. Після закипання води спускаємо м’ясо, додаємо сіль за смаком, знімаємо піну і варимо годину.


Для приготування гречки в цьому рецепті нам необхідний цибулю і моркву, які потрібно почистити, далі слід нарізати цибулю і натерти на тертці моркву.



Як тільки м’ясо звариться, зливаємо м’ясо з бульйоном в окрему ємність. В звільнилася каструлю наливаємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо приправи за смаком. Далі викладаємо м’ясо і тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин під кришкою.



Відміряємо потрібну кількість гречки, промиваємо її. Гречку викладаємо в каструлю рівним шаром, заливаємо бульйоном, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь. Як тільки гречка зварилася – страва готова. Приємного апетиту!