Грінки з полуницею

Грінки з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Грінки з полуницею – легкий приємний перекус

Інгредієнти

Скибочки батона – 6 шт.
Яйця – 2 шт.
Молоко – 2 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Полуниця – 150 гр.

Як приготувати Грінки з полуницею

Дуже швидке в приготуванні блюдо, яке відмінно підійде на сніданок до чашки кави або чаю. Зазвичай для грінок використовують трохи почерствевший батон, але у мене батон буває рідко, тому я спеціально його купуючи для грінок і мені ніколи чекати, щоб він зачерствел. Тому я використовую свіжий. З ним теж відмінно виходить. Навіть навпаки – грінки виходять більш ніжними. А ми подамо їх з полуницею

Покроковий рецепт

1. Батон порізати на скибочки.

2. Яйця змішати з молоком і цукром.


3. Сковороду розігріти. Влити рослинне масло. Вмочити в яєчно-молочну суміш скибочку батона і обсмажити на сковороді кожну сторону до утворення красивою коричневої скоринки.

4. Так обсмажити всі скибочки.


5. Полуницю помити, обсушити від води і нарізати кубиками. Розкласти зверху на грінки.