Грінки з полуницею – легкий приємний перекус
Інгредієнти
Скибочки батона – 6 шт. | |
Яйця – 2 шт. | |
Молоко – 2 ст. л. | |
Цукор – 1 ст. л. | |
Полуниця – 150 гр. |
Дуже швидке в приготуванні блюдо, яке відмінно підійде на сніданок до чашки кави або чаю. Зазвичай для грінок використовують трохи почерствевший батон, але у мене батон буває рідко, тому я спеціально його купуючи для грінок і мені ніколи чекати, щоб він зачерствел. Тому я використовую свіжий. З ним теж відмінно виходить. Навіть навпаки – грінки виходять більш ніжними. А ми подамо їх з полуницею
Покроковий рецепт
1. Батон порізати на скибочки.
2. Яйця змішати з молоком і цукром.
3. Сковороду розігріти. Влити рослинне масло. Вмочити в яєчно-молочну суміш скибочку батона і обсмажити на сковороді кожну сторону до утворення красивою коричневої скоринки.
4. Так обсмажити всі скибочки.
5. Полуницю помити, обсушити від води і нарізати кубиками. Розкласти зверху на грінки.