Грінки з грибним смаком – відмінна закуска до супу або до пива!
Інгредієнти
Хліб житньо-пшеничний – 1 | |
Олія (рафінована) – 250 мл | |
Вкусоароматическая приправа грибна – 3-4 ч. л. |
На сьогоднішній день існує безліч закусок до пива (морепродукти, чіпси, сухарики, м’ясні чіпси, фісташки і т. д.). Тому всі любителі хмільного напою можуть з легкістю підібрати закуску за смаком.
Однак багато хто вже давно встигли зіткнутися з дорожнечею продуктів, особливо в спеціалізованих торгових точках по реалізації пива. Безумовно, існують і бюджетні варіанти закусок, але вони в основному не відповідають тим смаковими якостями, якими нам хотілося б насолоджуватися.
Сьогодні я запропоную вам свій рецепт грінок з грибами, які володіють прекрасним смаком і низькою вартістю за рахунок дешевизни інгредієнтів.
Хліб ріжемо на прямокутні шматочки, товщина яких повинна бути 0,5 – 1 см, а довжина до половини висоти буханця. Поміщаємо, висушуємо в духовці до рум’яна. Готові грінки обробляємо соняшниковою олією і грибними спеціями.
Покроковий рецепт
Хліб ріжемо на прямокутні шматочки, товщина яких повинна бути 0,5 – 1 см, а довжина до половини висоти буханця.
Поміщаємо готові шматочки хліба в духовку. Виставляємо 150 С. Включаємо верхню і нижню спіралі. Закриваємо. Витримуємо 60 хв. Після міняємо температуру зі 150 до 175 С. Витримуємо 5-7 хв, щоб висушені шматочки хліба підрум’янилися і придбали «смак сухарів».
Поміщаємо отримані грінки в чисту, суху тару (велику тарілку, миску).
Обробляє грінки маслом і вкусоароматической добавкою, перемішуємо їх з допомогою столової ложки. Розкладаємо готовий продукт в посуд і подаємо на стіл. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ І ВРЕМЕПРОВОЖДЕНИЯ!