Хек під овочами (цибуля і морква)

Хек під овочами (цибуля і морква) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні хочу поділитися своїм улюбленим блюдом Хек під овочами. Рецепт приготування дуже прості, а рибка виходить смачною.

Покроковий рецепт

Рибу чистимо, вирізаємо все зайве, добре миємо.
Готую цибулю і моркву.

Хек ріжу порційними шматочками і замочую в холодній підсоленій воді 15-20 хв.
У цей час цибулю ріжу півкільцями, моркву тру на тертці (мені подобатися терти моркву на тертці по корейськи).

Рибку дістаю з води, просушую паперовим рушником. Кожен шматочок обкатую в борошні і обсмажую на сковорідці з олією. Даю трохи охолонути і перебираю кожен шматочок від кісточок.

На сковороді розігріваю рослинна олія кладу моркву, даю час потушиться, потім додаю цибулю півкільцями і тушу ще. Солю, додаю цукор і тушу майже до готовності овочів. Потім додаємо томатну пасту, воду, перець, лавровий лист, роблю соус за смаком.

Підготовлені шматочки підсмаженої риби викладаю в глибоке блюдо і заливаю соусом з морквою і цибулею.

Даю час просочитися і подаю до столу. До гарніру добре підійде картопля пюре і рис.

Готуйте із задоволенням цей простий рецепт, впевнена Ваша родина не залишиться байдужою.

Приємного апетиту!