Хрусткі рибні котлети з кальмарами

Хрусткі рибні котлети з кальмарами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У даному рецепті хочу приготувати котлети з білої риби упереміш з кальмарами

Інгредієнти

філе білої риби – 500 грам
кальмари – 300 грам
хліб – 3-4 скибочки
цибуля – 2 шт. середніх
борошно – 200-300 грам
яйце – 1 штук
масло рослинне – 400 грам
крохмаль – 2 столових ложок
сіль – за смаком

Як приготувати Хрусткі рибні котлети з кальмарами

Я люблю готувати і намагаюся все робити простіше. Продукти для мого рецепту найдоступніші і бюджетні. Люблю будь-яку рибу і готую різні страви.

Покроковий рецепт

Рибу почистити і нарізати на шматочки, хліб замочити у воді, розм’якшити і віджати. Цибулю порізати. Кальмари почистити, дрібно порізати

Все подрібнити у фарш на м’ясорубці або в блендері. Збити одне яйце і додати солі. Перемішати все до однорідної маси. Додати трішки води і рослинного масла і відставити на 10 хвилин.

Поки фарш відстоює свій час, приготувати суміш для панірування з борошна, солі і крохмалю. Сформувати котлетки з отриманого фаршу і обваляти їх в суміші з борошна і крохмалю. Смажити з двох боків до рум’яної скоринки. Приємного апетиту!