У даному рецепті хочу приготувати котлети з білої риби упереміш з кальмарами
Інгредієнти
філе білої риби – 500 грам | |
кальмари – 300 грам | |
хліб – 3-4 скибочки | |
цибуля – 2 шт. середніх | |
борошно – 200-300 грам | |
яйце – 1 штук | |
масло рослинне – 400 грам | |
крохмаль – 2 столових ложок | |
сіль – за смаком |
Я люблю готувати і намагаюся все робити простіше. Продукти для мого рецепту найдоступніші і бюджетні. Люблю будь-яку рибу і готую різні страви.
Покроковий рецепт
Рибу почистити і нарізати на шматочки, хліб замочити у воді, розм’якшити і віджати. Цибулю порізати. Кальмари почистити, дрібно порізати
Все подрібнити у фарш на м’ясорубці або в блендері. Збити одне яйце і додати солі. Перемішати все до однорідної маси. Додати трішки води і рослинного масла і відставити на 10 хвилин.
Поки фарш відстоює свій час, приготувати суміш для панірування з борошна, солі і крохмалю. Сформувати котлетки з отриманого фаршу і обваляти їх в суміші з борошна і крохмалю. Смажити з двох боків до рум’яної скоринки. Приємного апетиту!