Італійське печиво канестрелли

Італійське печиво канестрелли – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Робимо тісто. Збиваємо кімнатної температури масло вершкове і потроху всипаємо цукор. Вийде пишна біла маса. Додаємо ванільний екстракт.

В іншій мисці необхідно перемішати всі сухі вищеперелічені інгредієнти і додати в масляну масу. Все перемішати. Замісити швидко тісто, загорніть його в харчову плівку і дати йому відпочити в холодильнику протягом як мінімум години.

Розкачати печиво завтовшки не менше півтора сантиметрів. Вирізати печиво за допомогою формочки і викласти на деко, вистелений пергаментом.

Випікати печиво канестрелли приблизно 10 хвилин при температурі 180 ° C. Канестрелли не повинні бути золотистими!

Вийняти печиво з духовки і остудити. Потім остигле печиво присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!