Інгредієнти
Картопля – 0,5 кг | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за бажанням | |
Рослинне масло – 2-3 ст. л. |
Як приготувати Картоплю, запечену в духовці
Готується запечена картопля елементарно.
Виходить смачно і практично без вашої участі.
Покроковий рецепт
Картоплю почистити, нарізати кружальцями.
Цибулю почистити, нарізати кільцями. Укласти у форму картоплю, цибулю, посолити, приправити спеціями.
Полити зверху рослинним маслом, акуратно все перемішати (щоб кожному шматочку дісталося масло).
Поставити запікати в духовку при температурі 180 С до готовності картоплі (якщо зверху почне горіти, накрийте фольгою).
Подавати до столу гарячим.
Приємного апетиту!