Сніданок на швидку руку просто необхідний при сьогоднішньому ритмі життя, але ніякі швидко-каші з магазину не зрівняються з кефирными оладками.
Покроковий рецепт
У глибоку миску налити кефір кімнатної температури, додати дрібку солі і перемішати. Потім всипати борошно і ретельно збивати на середніх обертах поступово збільшуючи швидкість до повного зникнення грудочок.
В отриману суміш розбити одне яйце і збивати до отримання однорідної маси міксером на низьких обертах поступово збільшуючи до середньої швидкості.
Тісто порційно викладається на розпечену сковороду і оладки обсмажуються з кожного боку до золотистого кольору. Не варто викладати більше трьох штук на одну сковороду, так як вони сильно збільшуються в розмірах.
Готові оладки викласти в тарілку. Подавати гарячими з варенням або згущеним молоком. Приємного апетиту!