Курка-гриль, маринована в яблучному соусі з овочами

Курка-гриль, маринована в яблучному соусі з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насправді, цю курку-гриль дуже легко приготувати. І я частенько готую її на природі. А особливо смачно її подавати з овочевим харчем.

Покроковий рецепт

1. Курку, точніше, куряче філе перекладають у зручну ємність. Всі рідкі інгредієнти змішують з сухими спеціями, додають подрібнений часник з цибулею.

2. Отриманим маринадом заливають грудки і залишають на дві години. Потім витягують м’ясо, маринад кип’ятять до зменшення.

3. Курку смажать на грилі двадцять хвилин, промащують зменшеним в обсязі маринадом.

4. Подають до столу відразу, поки грудки не охололи.

5. Якщо брати куряче філе, порізане маленькими шматочками, то маринувати їх достатньо годину, а смажити хвилин п’ятнадцять.

6. Кабачки, цукіні, морква або інші овочі помити, почистити, при необхідності і крупно порізати. Овочі посолити, скропити рослинним масло і викласти на деко, вистелений папером. Запікати овочі при температурі 180 градусів духовці до готовності.