Поєднання меренги і лимонної нотки щось,що здивує ваших гостей і близьких.
Покроковий рецепт
До початку необхідно збити розм’якшене масло з фруктозою з допомогою міксера(до освітлення суміші).
Додати лимонну цедру,збити повторно.
Яйця вбити по одному,збиваючи після кожного.Борошно просіяти і замісити тісто
Форми для випікання змастити олією,рівномірно розподілити тісто.Поставити в розігріту до 180 градусів духовку,випікати 30 хвилин(орієнтуйтеся на вашу духовку,перевірити готовність зубочисткою).
Зварити сироп з 3 ст л цукру і води.
Влити готовий сироп до білків,збиваючи до білого кремоподібного стану.
Додати сік лимона,збити повторно.
Крем перекласти в конд мішок і видавити на кекси.Випікати при 220 градусах до золотистого відтінку.
Приємного апетиту!