Листковий салат з тунця з яйцями і яблуком

Листковий салат з тунця з яйцями і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Листковий ніжний салат з тунця з яйцями, сиром і яблуком. Салат посипається гранатовими зернятками, тому, якщо його оформити у вигляді серця, він прекрасно підійде до свята Святого Валентина.

Інгредієнти

тунець консервований – одна невелика банку
легкий майонез – 100 мл
великі курячі яйця – 3 штуки зварені круто
густа сметана – 50 г домашня
мелений чорний перець – за смаком
твердий сир – 120 г
білий салатний цибуля – одна штука
великі кислі яблука – дві штуки соковиті
мелкомолотая сіль кам’яна – за смаком

Як приготувати Листковий салат з тунця з яйцями і яблуком

В цей чудовий закусочний салат рекомендується додати яблука, завдяки яким блюдо придбає додаткову соковитість.

Покроковий рецепт

У невеликій мисочці з’єднати густу сметану і легкий майонез, перемішати, потім почистити цибулину і тонко нашаткувати її, перекласти в піалу, залити цей овоч крутим окропом для усунення гіркоти. Через п’ять хвилин перекласти цибулю на друшляк, потім сполоснути його питної холодною водою і злегка віджати.

Перекласти нашатковану цибулю в посуд зі сметанно-майонезній сумішшю (дві ст. ложки), приправити меленим перцем і злегка посолити, перемішати, потім викласти отриману масу в салатник розрівняти цей шар.

Перекласти консервовану рибку в миску, розім’яти її гарненько виделкою, додати трохи подрібненого перчика, а також сметанно-майонезну суміш (дві ст. ложки), перемішати і викласти цю масу в салатник на цибульний шар, розрівняти.

Порубати дрібно курячі яйця або крупно натерти їх, потім додати в ємність з ними трохи солі і сметанно-майонезну суміш (дві ст. ложки), гарненько перемішати. Отриману яєчну масу розподілити на рибному шарі і розрівняти, після цього почистити кислі яблука крупно натерти їх і з’єднати з рештою сметанно-майонезній заправкою.

Яблучну масу розподілити на яєчному шарі, розрівняти, потім присипати приготований салат тертим сиром, прикрасити гранатовими зернятами і подавати в охолодженому вигляді.