Малинове морозиво

Малинове морозиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оскільки наш рецепт розрахований в першу чергу на дітей – використовуємо тільки натуральні продукти: Вершки, малину, цукор і молоко, щоб знизити жирність.
Якщо ви хочете чисто вершкове морозиво, замініть молоко, вершки.

Малину необхідно розморозити. Мої діти люблять, щоб у морозиві попадалися цілі ягідки. Якщо вам це не до смаку – роздрібніть ягоди в блендері, або розімніть виделкою.


Далі просто змішуємо продукти: в вершки додаємо молоко і цукор. Гарненько розмішуємо.


Ту ж кладемо підготовлену малину, перемішуємо – і наша заготовка морозива готова!

Наступним етапом буде безпосередньо заморожування. Для цього я використовую мороженицю: заливаємо в чашу масу, включаємо і чекаємо трохи більше години.
Якщо у вас такої можливості немає – вступаєте наступним чином. Заливаєте масу в ємність – краще залізну, ставите в морозилку і перемішуєте перші кілька годин кожні 30 хвилин, поки не загусне. При такому варіанті буде готове на наступний день.


Після приготування в мороженице можна їсти як м’яке, тільки приготоване морозиво, так і до готувати в морозилці і зробити кульки. Ми любимо обидва варіанти.
З цієї кількості у мене виходить кілограм морозива і, повірте, це не багато!
Приємного апетиту!