Млинцевий тортик з яблуками і згущеним кремом

Млинцевий тортик з яблуками і згущеним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Потрібно 30-40 хвилин вашого часу та інгредієнти, які є в кожному будинку.

Інгредієнти

Яйце – 3
Рослинне масло – 2ст.л.
Молоко – 1,5 склянки
Борошно – 1,5 склянки
Цукор – 6ст.ложок
Згущене молоко – 100гр
Сіль – 1/2 ч. л.
Сода – 1/5 ч. л.
Сметана (10%) – 1 ст. л.
Яблука – 1 середнє

Як приготувати Млинцевий тортик з яблуками і згущеним кремом

Досить швидкий і простий у приготуванні рецепт смачного десерту. Підійде як для ситного сніданку, так і для частування гостей.

Покроковий рецепт

Готуємо тісто для млинців. Беремо глибоку посуд, додаємо 2 яйця, соду, сіль, 3 ложки цукру, перемішуємо отриману суміш.

Вливаємо в суміш молоко і потроху починаємо підсипати борошно і відразу перемішувати( для уникнення грудочок).

Після того, як тісто готове, додаємо крапельку олії. І добре розігріваємо сковорідку. Так само додаючи на неї рослинне масло.

Починаємо готувати млинці. У той час як млинці смажаться, готуємо крем.

Беремо 1 яйце, додаємо до нього згущене молоко і сметану. ( за бажанням додаємо цукор, ванільний цукор і інші інгредієнти для крему, якщо є бажання). Збиваємо міксером отриману суміш, повинна отримати не дуже густа консистенція.

Кожен млинець промазуємо отриманим кремом. І паралельно нарізаємо дрібними кубиками яблучко. І прокладаємо його так само між млинцями.

Верх тортика можна прикрасити за особистим бажанням, я так само вибрала яблучка, але можна і шоколад натерти і посипати какао, та інші фрукти.

Потім, коли тортик готовий, ставимо його в холодильник мінімум на 30 хвилин. І все готово. Можна їсти і пригощати гостей. Приємного апетиту.