Млинці, фаршировані рисом і копченою куркою

Млинці, фаршировані рисом і копченою куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо продукти. Робимо в першу чергу тісто для млинців!

Розбиваємо в чашку три яйця, склянку наливаємо окріп, кефір, відміряємо борошно, нехай все стоїть поруч, на відстані витягнутої руки. У кефір насипати соду, в окріп насипаємо сіль і рослинне масло, розмішуємо і відразу приступаємо, а то кефір почне піниться і втече з склянки…
Беремо міксер і починаємо!!! Збиваємо швидко яйця, вливаємо окріп, відразу слідом кефір та пості цього вводимо спочатку плавними рухами муку, коли вся вона намокне, знову збиваємо міксером! Всі!!! Тісто готове!

Тепер головне мати сковороду на якій не будуть прилипати млинці! Я свою показувати не буду, так як вона не фотогинична, але пече млинці без проблем! Випікаємо млинці, у мене діаметр сковороди 20 см і вийшло близько 20 млинців, точно сказати не можу, так як домочадці пробують млинці прямо зі сковороди!

Тепер начинка : у копченого стегенця відокремлюємо м’ясо від кістки, ріжемо на дрібні шматочки як можна дрібніше!

Рис відварюємо з додаванням солі, яйця варимо, чистимо і ріжемо кубиком, за тим все змішуємо! Що б вийшло однорідна маса потрібно додати ложку майонезу або сметани, якщо ви противник майонезу. Спробуйте на сіль. Якщо ви любите млинці з іншою начинкою, можете робити з іншого, буде смачно все одно!

Тепер збираємо млинці. На рівну поверхню кладемо блін, трохи відступивши від краю викладаємо повну ложку начинки і починаємо згортати. Робимо один оборот, за тим підверніть до центру краю і звертаємо трубочку!

І так звертаємо всі млинці на скільки вистачить начинки! Їжте із задоволенням! Приємного апетиту!