Млинці, фаршировані свинячим фаршем і грибами

Млинці, фаршировані свинячим фаршем і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почнемо замішувати млинцеве тісто. Для процесу скористаємося мискою. У неї забиваємо курячі яйця. Підсипаємо до них цукровий пісок в зазначеній кількості, сіль (0,5 ч. л.).

Інгредієнти збиваємо. Вливаємо молоко кімнатної температури, знову перемішуємо інгредієнти.

Підсипаємо в суміш борошно, відразу вмішуючи її в рідину. В вийшло млинцеве тісто без грудочок вливаємо пару десертних ложок рослинного масла. Ще раз перемішуємо. Млинцеве тісто готове, можна приступати до випічки тонких млинчиків. Перед викладенням на сковороду першої порції тесту на сковороду, дно промазати раз жиром.

Печемо млинці, а паралельно робимо начинку для фарширування. У сковороду або каструлю вливаємо олію, починаємо його прогрівати. Цибулю подрібнюємо дрібними шматочками. Викладаємо цибульну нарізку для обжарювання в масло. Хвилини через 3 додаємо шматочки м’ясного фаршу. Смажимо разом.

Свіжі печериці нарізаємо шматочками. Нарізку з грибів додаємо до фаршу. Солимо інгредієнти начинки, можна кинути трохи меленого перчика. Обсмажуємо інгредієнти до готовності.

Млинці для фарширування готові.

На одну сторону блинка викладаємо начинку. Звертаємо млинець з начинкою з фаршу і грибів у формі конверта.

Ситні млинці, фаршировані фаршем і грибами, готові. Пригощайтесь на здоров’я!