Млинці з м’ясом готуються швидко, хоча здається, що піде багато часу. Подавайте їх гарячими зі сметаною або нежирним йогуртом.
Інгредієнти
Яйця – 2 шт | |
Борошно – 1 ст | |
Молоко – 1,5 ст | |
Сіль, цукор – за смаком | |
Фарш – 500 гр | |
Соняшникова олія – 3 ст. л. | |
Вода – 200 мл | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт |
Млинці з м’ясом та іншою начинкою дуже люблять не тільки на масляну, але й кожен день! Прекрасний варіант для ситного сніданку. М’ясо можна брати будь-який, я в рецепті використовувала фарш зі свинини і яловичини.
Покроковий рецепт
Підготувати глибоку миску для приготування тіста, продукти.
Яйця збити з сіллю і цукром.
Додати молоко і воду. Перемішати до однорідної консистенції.
Додаємо борошно і перемішуємо.
Тесту необхідно відпочити 15 хвилин. В цей час займемося приготуванням начинки.
Приправи додати у фарш. Цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору і додати фарш. Готувати на повільному вогні 15 хвилин.
Виходить однорідний соковитий фарш. За бажанням можна додати трохи вершкового масла.
Випікати млинці на спеціальній сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.
Загортаємо начинку в млинець рулетиком. Далі можна обсмажувати на вершковому маслі до хрусткої скоринки.
Готові млинці подавати гарячими зі сметаною. Можна заготовити про запас, заморозить і розігрівати в міру необхідності до сніданку.