Надзвичайно смачний торт без випічки зі сметаною, печивом і яблуком

Надзвичайно смачний торт без випічки зі сметаною, печивом і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий торт у приготуванні, дуже смачний, який обожнюють їсти мої діти, і його швидко можна приготувати для гостей.

Інгредієнти

сметана – 400 мл
печиво – 150 г
цукор – 150-200 г
желатин – 25 г
вода – 100 мл
яблуко – 2 шт
ванільний цукор (за бажанням) – 1 пачка

Як приготувати Смачний торт без випічки зі сметаною, печивом і яблуком

Інгредієнти знадобляться зовсім прості, які є в будь-якої господині. У цьому рецепті я приготувала торт з яблуком. Але можна брати будь-які фрукти і ягоди, які ви любите (апельсини, мандарини, банани, груші, виноград, полуниця, малина тощо). Я готувала з усіх, перерахованих в дужках інгредієнтів. Виходить шалено СМАЧНО!
Найголовніше! Потрібно спочатку приготувати все, що необхідно для приготування, а потім приступати до процесу. Не мало важливо купувати якісний, не дешевий, желатин.

Покроковий рецепт

Спочатку приготуємо все необхідне, а потім приступаємо до приготування за етапами

Подрібнити печиво в дрібну крихту або на невеликі шматочки

Яблука очистимо від шкірки і поріжемо на шматочки

Замочуємо желатин у гарячій воді, як написано на упаковці, іноді помішуючи. Тільки води беремо ТІЛЬКИ 100 мл (по рецепту).


Поки желатин розчиняється, збиваємо сметану, цукор і ванільний цукор (якщо він у Вас є) до повного розчинення цукру

Вливаємо тонкою цівкою желатин, не перестаючи збивати

Додаємо яблука і заважаємо

Всипаємо вміст у форму, приготовлену для торта. Але не всі, трохи залиште (бажано без фруктів) і зверху прикрийте печива для кращої його просочення. Я всипаю тісто в ось таку силіконову форму, з якої потім легко його діставати. Ставимо в холодне місце мінімум на 30 хвилин

ТОРТ ГОТОВИЙ! Ось таке смачне винахід у мене вийшло.

Можна зверху прикрасити фруктами, тертим шоколадом або полити глазур’ю (охолодженої) і подавати!