Легкий торт у приготуванні, дуже смачний, який обожнюють їсти мої діти, і його швидко можна приготувати для гостей.
Інгредієнти
сметана – 400 мл | |
печиво – 150 г | |
цукор – 150-200 г | |
желатин – 25 г | |
вода – 100 мл | |
яблуко – 2 шт | |
ванільний цукор (за бажанням) – 1 пачка |
Інгредієнти знадобляться зовсім прості, які є в будь-якої господині. У цьому рецепті я приготувала торт з яблуком. Але можна брати будь-які фрукти і ягоди, які ви любите (апельсини, мандарини, банани, груші, виноград, полуниця, малина тощо). Я готувала з усіх, перерахованих в дужках інгредієнтів. Виходить шалено СМАЧНО!
Найголовніше! Потрібно спочатку приготувати все, що необхідно для приготування, а потім приступати до процесу. Не мало важливо купувати якісний, не дешевий, желатин.
Покроковий рецепт
Спочатку приготуємо все необхідне, а потім приступаємо до приготування за етапами
Подрібнити печиво в дрібну крихту або на невеликі шматочки
Яблука очистимо від шкірки і поріжемо на шматочки
Замочуємо желатин у гарячій воді, як написано на упаковці, іноді помішуючи. Тільки води беремо ТІЛЬКИ 100 мл (по рецепту).
Поки желатин розчиняється, збиваємо сметану, цукор і ванільний цукор (якщо він у Вас є) до повного розчинення цукру
Вливаємо тонкою цівкою желатин, не перестаючи збивати
Додаємо яблука і заважаємо
Всипаємо вміст у форму, приготовлену для торта. Але не всі, трохи залиште (бажано без фруктів) і зверху прикрийте печива для кращої його просочення. Я всипаю тісто в ось таку силіконову форму, з якої потім легко його діставати. Ставимо в холодне місце мінімум на 30 хвилин
ТОРТ ГОТОВИЙ! Ось таке смачне винахід у мене вийшло.
Можна зверху прикрасити фруктами, тертим шоколадом або полити глазур’ю (охолодженої) і подавати!